Ai un pont? O fotografie tare
sau un video fabulos cu o vedeta?
Primesti bani seriosi pe loc
si ramai anonim!
Trimite un mail la
pont@wowbiz.ro
sau suna la
0757.969.249

Nu te gandeai in veci! Uite la ce foloseste canabisul - Pentru asa efecte parca te-ai "droga" si tu

21:01, 08 Ianuarie
Canabisul este cunoscut pe scara larga pentru calitatile sale psihotrope si medicinale. Folosit ca stupefiant, uscat sau in rasina, canabisul este si un important aliat al frumusetii tale. Uleiul de canabis sau de canepa, este bogat in acizi grasi foarte apropiati de lipidele din piele si nu contine nicio substanta psihotropa. In compozitia sa intra numeroase vitamine: B1, B2, B3, C, D, E, etc.

Foarte bogat in acizi grasi esentiali si in acid gama linoleic, uleiul de canepa are un grad de penetrare a pielii extraordinar. Obtinut prin presarea mecanica a semintelor de canepa, uleiul este folosit ca produs cosmetic natural care hidrateaza pielea. Uleiul de canepa activeaza microcirculatia si te ajuta sa lupti cu cuperoza. Aplica in mod regulat pe piele 2 picaturi de ulei de canepa si maseaza pana intra in piele. Uleiul de canepa intareste strcutura tesutului cutanat si lupta impotriva imbatranirii, tonifiaza si unifica tenul, estompeaza roseata si calmeaza iritatiile. Deoarece penetreaza rapid pielea, uleiul de canepa este excelent pentru masajul corporal.

Pe piele, uleiul de canepa poate fi folosit simplu sau asociat cu alte uleiuri vegetale sau esentiale. El este foarte eficient pentru maini foarte uscate, crapate sau degerate. Aplicat pe unghii in mod regulat, acesta le intareste in mod natural.

Sunt necesare cateva atentionari. Datorita culorii sale verde inchis, uleiul de canepa iti va inchide putin culoarea pielii. Inainte de a-l folosi, este preferabil sa il testezi pe o mica portiune de piele.

Citeste continuarea aici