Ai un pont? O fotografie tare
sau un video fabulos cu o vedeta?
Primesti bani seriosi pe loc
si ramai anonim!
Trimite un mail la
pont@wowbiz.ro
sau suna la
0757.969.249

Ea este fosta sotie a lui Robert Turcescu! Si dupa divort, Corina are grija de el!

00:00, 03 Martie
Corina (42 de ani) si Robert Turcescu (37 de ani) au divortat acum 8 ani, dar drumurile lor nu s-au despartit defintiv. Corina, care a revenit la numele de fata, Ilie, conduce o agentie ce organizeaza conferinte pe teme motivationale, ce il reprezinta si pe Robert Turcescu.

Corina Ilie si-a publicat CV-ul pe un site de profil, etalandu-si experienta de manager in domeniul marketing si publicitate. Daca in trecut a lucrat pentru alte companii, ca Dacia Groupe Renault, AutoItalia SRL sau Expres SRL-Evenimentul zilei, Corina a decis in 2010 sa isi infiinteze propria firma, Top Speakers Agency, specializata pe organizarea de conferinte pe teme motivationale si de leadership cu cei mai carismatici si inovativi speakeri romani si internationali”.

Printre speakerii pe care firma Corinei Ilie ii reprezinta se afla si fostul ei sot, Robert Turcescu, invitat sa sustina mai multe discursuri, la diverse evenimente corporate. Cei doi nu se intalnesc doar in acest cadru oficial. Corina si Robert au impreuna o fetita, Ioana (11 ani), ramasa in grija mamei, datorita careia relatiile dintre ei au ramas mai mult decat civilizate.

 

Intr-un interviu acordat revistei Tango, Robert Turcescu, a carui partenera actuala este Oana Sarbu, declara ca ideea mea de familie nu poate fi despartita de Corina si de Ioana. Corina e mama copilului meu si faptul ca intre noi nu mai e o relatie de iubire, este o relatie de amicitie, avem acest copil si continuam sa ne purtam ca o familie in momentul in care este in interesul copilului acest lucru”.